j

f a i r - nem babablog

Saturday, January 02, 2010

48 hónapos

4 éves. Jól kibulizta magát a karácsonyi szünetben, volt itt minden, főképp hangzavar. Önállósodik, mindent jobban tud, például jól eligazít minket, hogy nincs is olyan ország, hogy Argentína. Az öccsét még mindig imádja, bár azért arra már nagyon odafigyel, hogy vele is foglalkozzunk, lehetőleg mindannyian. Nem csoda, ha egész napos papával-mamával-unokatesókkal való játék után áll a szoba közepén és azt picsogja: "soooha seeenki neeem jááátszik veleeeeem".

Még mindig könyvmoly, a karácsonyi ajándéközönből a könyvek számára a legkedvesebbek. Továbbra is csokit enne kolbásszal, bár amióta a mama rászoktatta a tarhonyára, hetente négyszer azt kéri, egyébként ha olyan kedve van, akkor minden egyéb fujj. Kicsit nehéz mostanában kirángatni a levegőre (kivéve, ha esik a hó), mert rákapott a filmekre, bár még mindig részleteket néz inkább és megvannak a kedvencei, nekünk már az agyunkra megy lassan némelyik. Ő is ül hát a kanapén, cserébe felugrál az ebéd mellől, és este alvásidő után rohangál fel-alá a lakásban, gondolom az alsó szomszédok legnagyobb örömére.

A rajzolás továbbra is nagy kedvence, legújabban kiderült, hogy szépen tud színezni, de sok molyoláshoz mostanában valahogy nincs türelme, inkább szerepjátékozik és szerepjátékozik és szerepjátékozik, na meg táncol, ugrál és ordibál.

Labels:

1 Comments:

  • Jé, Zora is ugyanezeket csinálja:). És este alvásidőben kezd(ene) el egyedül, szépen csendben játszani.

    By Anonymous oui, at 4/1/10 10:03  

Post a Comment

<< Home