j

f a i r - nem babablog

Wednesday, September 02, 2009

44 hónapos

Megint öregebb lett egy hónappal. Mellesleg okosabb is, valahogy most megugrott értelmileg, érzelmileg pedig óriási változás, hogy van, amikor órákon át rám se hederít. Átvittem valamelyik délelőtt a mamához, hogy egy pár órára maradjon ott, amíg én elintézek egy-s-mást, és este 6-kor volt hajlandó hazajönni, akkor sem velem, még csak nem is az apjával, hanem a mamával. Nagyobb összejöveteleken pedig eltűnik a gyerekekkel.

Az ovikezdést elhalasztottuk, egyelőre kíváncsian várom, hogyan alakul majd. Az új ovi udvara nagyon csábító, az óvónőket kedvesnek minősítette.

A nyár utolsó két hetére jutott nyaralásunkat rettentően élvezte, egy pillanat alatt átváltozott kertben rohangálós, maszatos gyerekké, akit legfeljebb csak a darazsak zavartak meg abban, hogy állandóan kint legyen, főleg, ha volt társaság. A vízből alig lehet kirángatni.

Továbbra is nagyon várja a tesót, a tesóért egész jól befogható még segíteni is, bár alapvetően segítőkész és szófogadó - kivéve, amikor mégsem, mert azért van olyan is. Ahogy ő fogalmazott, néha egyszerűen az történik, hogy "akarom azt, amit akarok". Ráadásul most. Azonnal.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home