j

f a i r - nem babablog

Monday, July 02, 2007

18 hónapos

Nagyon szeretné, ha már tudna ugrálni. Anyukának hív, és nem tudom, honnan szedte, mert mi csak "anyázunk" itt engem. Megmondja a nevét, ha megkérdezzük, hogy hívják. Egyre szebb homokformákat tud csinálni. Óriásgyöngyöt fűz. Majdnem önállóan eszik kanállal. Imádja a paradicsomot és a barackot. Szeret a természetben lenni (ma megfogott egy szöcskét). Állandóan dumál, halandzsa mondókákat gyárt. Segít takarítani, teregetni. Kissé akaratos, néha hektikus. Aludhatna napközben többet, olyankor jobb a kedve.

Labels:

5 Comments:

  • Ne mondd meg, kitalálom! Gyerekről van szó!:)
    ...
    No de ne komolytalankodjunk. Kérdés:volt-e Hannának igazi hasfájós időszaka pár hónaposan, illetve azon kívül, hogy a hasán altattad, csináltál-e mást is? Álmatlan barátnő kérdése igazából, aki zokogva borulna a nyakamba valami tuti tippért:)

    By Anonymous Anonymous, at 2/7/07 21:45  

  • Nem volt hasfájós (volt más helyette), így sajnos erre nincs jobb tippem, mint amit általában anyukák mondanak (és igaz is, csak az adott helyzetben mégis kevés vigasz): majd elmúlik, kitartás.

    By Blogger sbodi, at 2/7/07 21:58  

  • Hát, szerencsések voltatok akkor.Bnőmék Bryan Adams válogatással próbálják enyhíteni a kicsi kínjait.Attól megnyugszik.:)

    By Anonymous Anonymous, at 3/7/07 16:51  

  • Bármi, ami beválik! :) Közben még a hordozókendő jutott eszembe, nekünk az sokszor segített nehéz helyzetekben.

    By Blogger sbodi, at 3/7/07 22:09  

  • Olyat vettek. Én kaptam azt a feladatot is, hogy kiderítsem, hogyan kell ügyesen megkötni.:)Mire sajátom lesz, teljesen profi leszek a baba-témában.:)

    By Anonymous Anonymous, at 4/7/07 12:02  

Post a Comment

<< Home