j

f a i r - nem babablog

Thursday, October 08, 2009

Elvi kérdés

Mi kerül egy rossz szabású, állítólag pamut gyerekpólón 2500 forintba? (Főleg, ha - jól sejtem - nem is jogdíjas termék?)

A Disney vagy Pixar nyomott minta.

Mit keresnek az ilyen mintás pólók, pizsamák, hálóingek és bugyik az óvoda bejáratában, kikerülhetetlenül kifüggesztve, persze az ovis korosztálynak megfelelő összes lehetséges méretben? (Ha nem lenne méret, hoznak, ha nincs nálad épp pénz, megrendelheted.)

Nem, nem vettünk semmit, és ezért iszonyatosan büszke is vagyok a lányra, még akkor is, ha csak annyit értem el, hogy megértette, ott és akkor nem - felőlem kaphat helyette mást, akár hercegnőset is, ha szeretne, de efféle alattomos ostromnak nem adjuk meg magunkat.

6 Comments:

  • Na, pont erről akartam ma írni egy bejegyzést! Igaz, a mi ovinkban ruhák nincsenek, helyette viszont vannak könyvek és van (pocsék) fotózás és ez az ovis biznisz engem is napról napra felháborít.

    By Blogger Lepkevár, at 8/10/09 14:02  

  • És van jóga (ez még ok), meg TÁRSASTÁNC tanulás ovisoknak, na ezen ma dobtam egy hátast. És egy halom béna gyerekújságot is megvetetnek veled, ha nem vagy elég szemfüles :D.

    By Blogger Zsukkata, at 8/10/09 14:18  

  • Igen, és sajnos, mert valahonnan muszáj az ovinak némi extra pénzt szereznie, hogy legyen a gyerekeknek elég színes ceruza (pl.).

    Más dolog, hogy akkor inkább az alapítványi befizetést vagy azt választanám, hogy a tisztasági csomag mellé veszek egy csomag papírt rajzoláshoz, vagy ceruzát, vagy egyebet, ami épp kell nekik.

    By Blogger sbodi, at 8/10/09 14:19  

  • Zsukka: a társastánc az tényleg elég vicces a korosztályt elnézve.

    By Blogger sbodi, at 8/10/09 14:21  

  • Mi kemény csoportpénzeket fizetünk ceruzára.

    By Blogger anyahajó, at 8/10/09 19:14  

  • Társastánc, bahh...
    Valami küzdősport kellene inkább. Kung-fu, ketrecharc, ilyesmi. Lehet körül kellene nézni alaposabban, és gyorsan betölteni a piaci rést.. :)

    By Anonymous zom, at 9/10/09 11:47  

Post a Comment

<< Home