j

f a i r - nem babablog

Monday, October 27, 2008

Kipécézős

Anyahajó küldte, ami azért érdekes, mert neki aztán kevés újat tudok mondani. Olyan aktuális dolgokat írok inkább, amelyek hosszabb ideje jellemzőek.

1. A legjobb tanács, amit eddigi életemben kaptam, az, hogy legyek rossz.
2. Inkább kávét iszom, mint teát. De leginkább vizet. Ha esetleg alkoholt, akkor az legyen bor vagy Bacardi. Az utóbbi csak pancsolva.
3. Nem volt és nem is lesz egyházi esküvőm, mert nem vagyok vallásos, ezért - és mások vallása iránti tiszteletből - úgy gondolom, nincs mit keresnem ott.
4. Szeretem a szavakat, de néha, egész ritkán, vagy akár csak egyszer az életben jó lenne szavak nélkül, a markomba fogva átadni azt a valamit, hogy tényleg úgy értse a másik, ahogy én azt gondolom.
5. Sosem volt kiskosztümöm. Se műkörmöm. Főként farmerjaim vannak és szempillaspirálom. Egy gyűrű kivételével nem hordok ékszert, a kiegészítőket nem nekem találták ki, ahogy a mintás anyagokat sem.
6. Rossz szokásom, hogy még mielőtt elfogyna valami, máris pótolom, a majdnem elfogyottat pedig sokszor nem használom el. Próbálok róla leszokni.
7. Ha egyedül élnék, jó eséllyel minimalista lakásom lenne. Vagy pont az ellenkezője. De még az is lehet, hogy nem lenne lakásom, inkább csatlakoznék egy cigánykaravánhoz.

Szabályok:
1. Linkeld be azt az embert a blogodba, aki kipécézett.
2. Ossz meg magadról hét dolgot, akár különleges, akár hétköznapi.
3. Pécézz ki 7 embert, nevezd meg és linkeld be őket a blogodba.
4. Egy hozzászólásban értesítsd őket a blogjukon, hogy ki lettek pécézve.


Ezt a részét szokás szerint passzolom. Egyszerűen csak vigye, aki vinni szeretné.

6 Comments:

  • Sok a hasonlóság bennünk. Legalábbis ez a 7 pont alapján úgy tűnik.

    By Blogger Antibaby, at 31/10/08 10:39  

  • Nahát, Antibaby, akkor már kezdem megérteni, miért van bennem már egy ideje, hogy ezzel az Antibaby lánnyal közelebbről is meg szeretnék ismerkedni :) Na de semmi erőszak, csak apró említés :)

    By Blogger anyahajó, at 31/10/08 12:15  

  • Ha még gyorsan összekapom magam, odaérek az általatok már megbeszélt találkára? ;)

    By Blogger sbodi, at 31/10/08 12:53  

  • Na én épp most készülök írni Antibabynek, hogy ne haragudjon a direkt hangért, meg minden. Jellemző ez is, hogy berontok elefántlábaimmal mások intimszférájába... De ha már így megemlíted, persze találkozhatnánk :)

    By Blogger anyahajó, at 31/10/08 13:56  

  • levelet megkaptam, és a feladójának meg is válaszolom. :)

    By Blogger Antibaby, at 31/10/08 17:02  

  • Alkalomadtán majd csatlakozom... :)

    (Addig meg sajnálom, hogy nem 8 pontot kellett írni, mert akkor bekerült volna az is, hogy szerintem semmi fura nincs abban, ha neten keresztül ismerkedik az ember.)

    By Blogger sbodi, at 31/10/08 21:12  

Post a Comment

<< Home