j

f a i r - nem babablog

Saturday, September 20, 2008

Fontos, pontos séta, avagy ilyen egy igazi rajongó

Vannak a nagyobb városokban az ismertebb emberek életútját, fontosabb állomásait, vagy ha nem effélét, legalábbis a város legjellegzetesebb látványosságait követő séták.

Ilyenen voltunk ma, itt, Budapesten. Követtük a nagyon fontos és nagyon ismert Anna, Peti és Gergő nyomait egy budavári sétán. Pontról pontra, hiszen kívülről fújjuk mindannyian. Jó, volt némi kitérő, a hűvös időre, a korgó hasakra és a közeledő estére tekintettel, de mégis. A lány meg csak ámult és bámult, örült nagyon, hogy már ismerte a látnivalók nevét, annak külön is, hogy ő is meg tudta mondani, mi következik az útvonalon.













(Az a gyanúm, hamarosan a visegrádi kirándulás következik, ahol megnézzük, hol vannak a kutyák a kúton, mert a rajzon nem látszik, illetve ahol nekünk is szendvicset kell ennünk a Duna partján, aztán megyünk Anna, Peti és Gergő nagyszüleihez Érdre, mert a Vidámparkra majd csak akkor kerítünk sort, ha Hanna betölti a harmadik életévét. Nem is sorolom tovább.)

3 Comments:

  • Hihi, mi ( 3,5 éves lány + 2 éves lány + Anya és Apa ) Keszthelyről Sümegre kirándultunk át a nyáron, mert hát ugye ott is járt Anna, Peti és Gergő ;o))

    By Blogger Kata, at 20/9/08 22:36  

  • Szia! Gondoltam, hogy nem mi voltunk az elsők... :D

    By Blogger sbodi, at 20/9/08 22:38  

  • Szóljatok, és viszünk kutyát a kúthoz. :)
    M

    By Anonymous Anonymous, at 22/9/08 14:41  

Post a Comment

<< Home