j

f a i r - nem babablog

Thursday, March 06, 2008

Gabi és Gaba

Háromtagú a családunk, mondhatnánk. Se kutyánk, se macskánk, de még csak egy halunk se, a plüssöket pedig nem számolja az ember, legalábbis nálunk erre még nem került sor. Azonban van itt valami más. Valaki más. Ráadásul nem is egy, rögtön kettő.

Gabi és Gaba mostanra napi szinten vannak jelen az életünkben. Pár hónapja bukkantak fel, először Gabi (aki eredetileg az egyik kisautós figuránk, de azóta külön életre kelt) és Gaba, aki Gabinak ilyen-olyan társa, és nem tudom, honnan származik. Van, hogy az anyukája, pedig elmondanám, hogy Gabinak amúgy nincs semmije, nekem meg hetekbe telt - bizony, addigra már kismilliószor hallottam, és nem értettem, akkor most sajnálni kéne vagy sem -, mire kiderítettem, azért nincs neki semmije, mert mindenre azt mondja: "nem, nem, nem". Gondozónénije egyébként mégis van, ezt mindig hozzá kell fűzni.

Hosszasan mesélhetnék róluk, de nem fogok. Kedves családtagok mostanra ők, bár elsőre kicsit megrémisztettek. Csak amióta nyilvánvaló, hogy Hanna mindig pontosan képben van őket illetően és rajtuk keresztül éli meg újra az aktuális élményeit, azóta szórakoztatnak. Ahogy - remélhetőleg - őt is. Valószínűleg most is épp velük beszélget, este fél tízkor, még szerencse, hogy az ágyában.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home