j

f a i r - nem babablog

Saturday, December 22, 2007

Előkészületek és (összeesküvés) elméletek

Tegnap este már csomagolhattunk, mert délután néhány óra alatt sikerült elintézni a beszerzések nagyját. Csomagolni legalább olyan jó, mint ajándékot kitalálni, kiválasztani, sőt, egy picivel talán jobb is, mert utolsó simítás, még mielőtt az ajándék a megfelelő személyhez jutna. Nálunk ez idén ráadásul korábban lesz a megszokottnál, már 24-én délelőtt, mert csak így jön ki a nagycsaládozás. Hanna majd eldönti, érti-e, hogy neki délelőtt jön a Jézuska (aki nálunk marad Jézuska), az unokatesóknak meg este, de közben mi is ott leszünk.

Én például a saját életemben most sok mindent nem tudok a helyére tenni, ebből gondolom, hogy két éves fejjel lehet, hogy ez sem lesz egyszerű, de végülis a Jézuskának sok a dolga, mi autóval simán megelőzzük, még akkor is, ha előtte itthon ünnepelünk a család másik részével. Ha ez bugyután hangzik, jelezném, mostanában gyakran már azt sem tudom, hogy ki akar jót és ki nem, álmodni pedig egyre nagyobb hülyeségeket álmodom. Még az kellene, hogy megint úgy ébredjek, mint a múltkor, amikor valahogy bent ragadtam az álmomban és fél napig tartott megtalálnom a helyem a való világban. Mert aludni, végre végig az egész éjszakát, na, azt kellene. Kérhetem karácsonyra?

3 Comments:

  • Szerintem könnyebben teljesíthető kérésed is lehetne karácsonyra, mondjuk, hogy Hanna tanulja meg fejből az A part alattot, vagy valami ilyesmi. Végül is ezt az átalvós dolgot Hannától kérnéd inkább, mint a Jézuskától, nem?

    By Anonymous Anonymous, at 22/12/07 08:54  

  • Nem kérem senkitől, nyilvánvaló. Költői kérdés, vagy micsoda.

    By Blogger sbodi, at 22/12/07 14:07  

  • Békés Karácsonyt Nektek!:)

    By Anonymous Anonymous, at 22/12/07 14:17  

Post a Comment

<< Home