j

f a i r - nem babablog

Tuesday, September 04, 2007

Jól van, na

Akkor ha ennyire sietős az ősznek, összekapom magam, hogy lépést tartsak az időjárással. Délelőtt zárt cipőt vettünk Hannának, mert csak szandálja volt, amit egyébként is eléggé kinőtt már. Ráadásul, ahogy zom megmondta, nem szandálos idő ez már. Utána átválogattam a ruháit, hogy lássam, hogy állunk melegebb cuccokkal. Azért a nyáriakat is kivasaltam még, ki tudja. Most a meleg cuccokat mosom, délután pedig elviszem a lányt fodrászhoz - igaz, annak legfeljebb annyi köze az őszhöz, hogy ilyen vacak esős időben mást úgysem nagyon tudnánk csinálni.

Őszi programtippeket kérek, elsősorban esős időre!

4 Comments:

 • Zom vitathatatlanul az ősz poétája lett. Ha ő nincs,Hanna még mindig szandálban járna.:)
  (Programtipp: macskanyomorgatás.Feltéve, ha már nagyon jól megtanultál fütyülni.:))

  By Anonymous Sweatpea, at 4/9/07 19:09  

 • Hm, zom készülhet a télre, valami még ötletesebbel illene előállnia. :)

  A macskanyomorgatás ügyben majd írok - szegény macskák, addig is készítsd fel őket!

  By Blogger sbodi, at 4/9/07 22:08  

 • Nagy üres csomagolópapír az ajtóra ragasztva, gyerek kezébe ceruza, anya kezébe tisztítószeres rongy (na, ez csak vicc). Nálunk ez kábé fél órára program, ezt az időt szoktam blogírásra-olvasásra használni :)

  By Anonymous a., at 5/9/07 07:44  

 • Nálunk (bár nincs még gyerek, de vendég gyerekek meg szoktak fordulni..) bejön a termések gyűjtése, gesztenye bábok, rajzolás nálunk is sláger. Körbe kellene nézni a briteknél, ők szerintem tuti vezetnek a "programok esős napokra" kategóriában...

  By Anonymous vica, at 5/9/07 09:56  

Post a Comment

<< Home