j

f a i r - nem babablog

Tuesday, June 05, 2007

Kirándulás

Az éjszakai vihar áztatta homokmezőket kerülendő, ma kirándultunk egyet. A 1,5 órás út során láttunk sok mindent: fűnyírót, füvet-fát, bogarat, cinkéket, lepotyogott leveleket. Kifigyeltük az építkezésnél a darut, aztán kissé lassabban már, de haladtunk tovább. A motorozásra - lévén, hogy se egyenesen menni, se kanyarodni nem tud még - egy üres parkolóban került sor, igaz, ez a kirándulásunknak mindössze talán 10 percét ha kitöltötte.

Hazafelé a motorral sikerült valameddig elevickélnünk, valahogy - pontosabban úgy, hogy én végig térd alatti magasságba hajolva igazgattam a motor meglehetősen ökörhugyozás jellegű útját -, bár ne panaszkodjak, mert az utolsó 2 saroknyi távolságot ismét sétálva tehettük meg, csak épp már naaaagyon lassan. Persze több néni-bácsi is alaposan feltartott minket, mert mindig diskurálni szeretnének, meg valami arra ösztönzi őket, hogy megdícsérjék a gyerek kalapját, cipőjét, motorját.

Mivel a célként kitűzött motorozós parkoló 4 utcasaroknyira van, és az egész út 1,5 óra volt, a jó 10 percnyi (felnőttes) sétára levő boltba gyalog még egy ideig nem indulunk el - legfeljebb csak úgy, ha rászánjuk az egész napot.

1 Comments:

  • Mondjuk én nem vagyok öreg néni-bácsi, de a gyerek kalapjt megdicsérném... :-)

    By Blogger Zsolt, at 6/6/07 15:23  

Post a Comment

<< Home