j

f a i r - nem babablog

Thursday, June 28, 2007

Egészségü(n)kre

A múlt héten kértem beutalót Hannának ortopédiára, mert önálló járáskor kontroll esedékes. Felhívtam az ortopédiát: szeptember közepére kaptunk időpontot. Még szerencse, hogy ez évre.

Gondolom ők is heti 1x rendelnek, akkor is csak 1-2 órán át, mint a gasztroenterológián, ahova szintén mindig 2-3 hónappal későbbre kaptunk időpontot. Ezen kívül fogalmam sincs, mi egyéb oka lehet annak, hogy ilyen hosszú a várakozási idő. Esetleg nyaralni mennek?

Jut eszembe, a lelkemre kötötték, hogy új beutalóval menjek. Azt pedig meg sem kérdezték, hogy az általuk adott időpont nekünk jó-e (vagy esetleg a gyerek épp akkor szokott aludni - na nem mintha tudnám előre, hogy szeptemberben milyen alvási szokásai lesznek majd).

2 Comments:

  • Ez azért nagyon jó, mert ilyen kis gyerekeknél kb minden hét számít, amennyivel előbb elkezdik a kezelést, ha valami nem stimmel. Meg most mondanám, hogy Németországban már másnap mentünk a gyerekorvostól az ortopédiára, és két hét múlva már rendben is volt a csípője. De remélem nálatok csak kontroll lesz és nem kell majd csinálni semmit.

    By Anonymous Anonymous, at 28/6/07 16:49  

  • Szerintem ez évszaktól független... Mi márciusban kaptunk júniusi időpontot. Már rég nem is volt aktuális a probléma. :)

    By Anonymous Anonymous, at 28/6/07 21:11  

Post a Comment

<< Home