j

f a i r - nem babablog

Thursday, May 31, 2007

Ez van

Kezdek hajlani afelé, hogy azoknak van igaza, akik a szépen-jón kívül minden mást elhallgatnak.

Nekem perpillanat nem sok mondanivalóm, csak valami hülye szomorúság van bennem, néha meg düh, pont ezért, na meg azért is, mert az utóbbi két napban jó, ha 5-5 perc volt hisztimentes. A játszótér sem az igazi már: új dolgokat nem hajlandó tanulni, pl. hogy a csúszdára felmásszon, a régiek meg unalmasak (?), más anyukák Hanna miatt tolják jó 5-10 méterrel odébb a babakocsiban alvó csemetéjüket, és amíg a többi gyerek vígan játszik, az enyémnek semmi nem felel meg.

Az is szomorú, hogy babás fórumokon (legyen az bármilyen) mindenki más jobban tudja, hogy az adott anyukának mit kéne inkább csinálnia, de ha másként csinálná, akkor pont azért kritizálnák, úgyhogy hajdejó, végül ez is arra mutat, hogy jobb, ha az ember lánya kussban marad. Ezen felül a szakirodalom azt írja, hogy a hisztiket is jobb csendben eltűrni, úgyhogy legyen, én meg majd jól kipukkadok egyszer a sok visszafojtott izétől, mert leginkább nekem is hisztizni lenne már kedvem.

1 Comments:

  • nem szabad visszafojtani, mert megfajdul a gyomrod, mint az enyem. en tegnap egy jo nagy sirassal konnyitettem a lelkemen amig aludtak. lehet, hogy elkezdek boxolni vagy karatezni, meg nem tudom.
    a nepek meg eleg rosszindulatuak, karorvendoek vagy csak figyelmetlenek neha. foleg az anyukak:(

    By Blogger mami zen, at 1/6/07 19:45  

Post a Comment

<< Home