j

f a i r - nem babablog

Wednesday, March 28, 2007

Csendes napok

A múlt héten minden napra jutott valami tevékenység, hol itthon volt babatársaság, hol pedig máshol. Megnéztünk két zenebölcsit, és a hétfő délutáni mellett döntöttünk, mert minden szempontból jobban bejön mindkettőnknek. Takarítgatunk, tavaszi lomtalanítunk, sétálunk, hintázunk, villamosokat, buszokat nézünk, boltba járunk, főzünk, ismét takarítunk, közben pedig játszunk - így megy ez.

A háttérben én csendben várom, hogy történjen már valami. Például néhány újabb önálló lépés, vagy legalább a guggolás sikerüljön az angolspárgás leülések helyett, ha már a kezeléseken megy neki, bár ott lehet, hogy csak dacból csinálja a végén, amikor már nagyon elege van.

Adél elcipelte nekünk a járássegítő kisautót (bébitaxit), ami rettentően tetszik Hannának, de a bal lábát teljesen mereven tartja még, amikor lép vele.

Várok, türelmesen, miközben szeretném már megmutatni neki a világot két lábon járva, és alig várom, hogy igazi együttérzéssel bólogathassak az ismeretlen anyukának, aki azzal jön, hogy milyen drága a gyereknek a cipő.

A kirakatban ücsörgés nagyon jópofa volt, kintről a járókelők sorra beintegettek és vigyorogtak a gyerkőknek, Hanna kiabálta, hogy íjjá-íjjá, holott villamos helyett csak sárga távolsági buszok mentek, Lilla pedig hamar ráérzett a dologra, így néhány perc múlva együtt ütögették az üveget.

2 Comments:

  • Mondjuk szerintem nagyon édesek az üveg mögött. Mondjuk én is szivesen lettem volna ott. Persze nem, mert technikai.

    By Anonymous Anonymous, at 28/3/07 22:47  

  • Tündéri ez a kép! :-)

    By Anonymous Anonymous, at 30/3/07 10:16  

Post a Comment

<< Home