j

f a i r - nem babablog

Thursday, October 26, 2006

Pozitívum

Ma volt az eddigi legjobb napunk Hannával. Hogy mitől? Itt volt Zsófi Bencével. Mondtam én mindig, hogy a lánynak a férfi energiák hiányoznak az életéből. Meg az enyémből is. Úgyhogy most apa-párom többet van itthon (bár még mindig sok a munka), de persze azért Bence is jöhetne gyakrabban.

5 Comments:

  • Kedves Sbodi! Ugyan régen volt kisgyerekem, és lehet, hogy csak a szépre emlékszem, de szomorúnak találom, amit írtál/olvastam...szívesen segítenék ötlettel, tanáccsal, kaláccsal, könyvvel, akár egy-két óra bébicsőszködéssel. Marieart

    By Anonymous Anonymous, at 26/10/06 21:52  

  • Köszönöm, de a probléma csupán annyi, hogy a gyerek nem alszik eleget napközben, ezért aztán néha nagyon nyűgös. Ha alszik, akkor minden rendben. A nemalváson meg senki nem tudott eddig segíteni. A nagymama 1,5 órás altatási kísérlete sem, és a védőnő sem tud már semmi újabb tippel előállni. A könyvek meg próbálják helyettem visszaaltatni, mert nekem nem sikerül, úgyhogy a könyvekből is elég volt. Meg valahol a tanácsokból is. Ezért is lett tele a hócipőm. (Pedig ebben a bejegyzésben tényleg pozitívumot írtam...)

    By Blogger sbodi, at 27/10/06 07:50  

  • Nagyon jó, hogy mégsem fejezted be a blogot.

    By Anonymous Anonymous, at 27/10/06 15:25  

  • Naponta tobbszor ratokkattintottam, mert tudtam, hogy ugyis visszajottok :D
    Es ha mar az alvasnal tartunk, akkor elmondom, hogy az en aranylag joalvo Vugijaim mostanaban felfedeztek, hogy egyutt mennek aludni, mert egyiket sem hagyom kint a nappaliban ugye, es annyira fel vannak dobva egymastol, hogy allandoan kimegy az alom a szemukbol. Tegnap ejjel egy orara csendesedett el a haz.
    Nem panaszkodasbol mondom, mert en nem szoktattam ra oket arra, hogy ket kulon kisagyban maguktol aludjanak el, es ejjel ne motoszkaljak fel egymast, es ne orditsanak teli torokbol, amikor felriadnak.

    By Blogger mami zen, at 27/10/06 17:56  

  • Dear Sbodi,

    Akkor mararok további érdeklődő olvasónak.tanácsnak meg a jó öreg közhely, miszerint' take it easy'. Marieart

    By Anonymous Anonymous, at 29/10/06 19:46  

Post a Comment

<< Home