j

f a i r - nem babablog

Friday, September 15, 2006

Kíváncsi

Én csak arra lennék kíváncsi, de nagyon, hogy más anyuka mit kezdene a helyemben a gyermekkel, hogyan kötné le, miket játszana vele stb., főként abban a 2 órában, amikor már iszonyat nyűgös és semmi nem jó, de aludni nem alszik, ha meg végül alszik egyet, akkor olyan keveset, hogy aztán nemsoká megint következik egy 2 órás nyűglődés, és ez így megy nap mint nap mint nap mint nap mint nap mint nap...

Egy doktornő azt mondta, hogy az intelligens babák szoktak ilyen keveset aludni. Ezek szerint Hanna is baromi kíváncsi, csak ez most rajtam csöppet sem segít.

Közben még arra is kíváncsi vagyok, hogy ha majd az új autósülésben hátul ül, akkor hogyan tudom szórakoztatni, hogy ne ordítson fulladásig - szokásához híven - az ilyen 2 órás periódusokon belül, mert most még csak-csak elmegy, hogy jobb kézzel folyamatosan csikizem meg szórakoztatom, még ha ezt biztonságosnak nem is mondhatnám.

Amúgy meg tényleg kíváncsi. Máris felcsillan a szeme, amint kilépünk az ajtón.

1 Comments:

  • Nekem Macika ilyen nehez eset. Amikor kifogyok az otletekbol, beleteszem a hordozojaba, es felveszem a hatamra, Pannit meg a kezemben tartom, es maszkalunk fel-ala.

    By Blogger mami zen, at 16/9/06 13:25  

Post a Comment

<< Home