j

f a i r - nem babablog

Monday, July 31, 2006

Kívánságlista

Kéne egy bébiszitter napi 24 órában, ha már a szoptatásnak úgyis vége lett, avagy egy gyerek, aki elalszik normálisan és nem csak 3 percre, vagy az autóban, ha zaj és ringatás is van.

Kéne valaki, aki szívesen vasal olyan csontszáraz ingeket, amelyeket este lazán dobunk be a mosásba és csak másnap reggel vagy még később lesznek kiteregetve, de az se árt, ha az a valaki a szétfújt pürépöttyöket is szereti eltakarítani és nem bánja, ha naponta legalább 5x lehányják a korábban ki nem fújt étellel.

Kéne egy új agy (és új hát is jöhet), vagy legalábbis egy kiskanál, hogy összekaparjam magam, mert ez így nem állapot. Már csak azért sem, mert más kívánságom, olyasmivel kapcsolatban, ami mondjuk úgy egyébként jó lenne vagy jól esne és hosszú szervezkedések árán még talán megvalósítható is lenne, hónapok óta eszembe se jut.

Kivéve azt (mert amennyit nyomatják a tévében, már eljutott az én kis fejemig is), hogy jó lenne kimenni a Placebo koncertre, de lássuk be, minek, ha este tízkor (néha hatkor, ma már kettőkor) hulla vagyok.

5 Comments:

  • Szerintem az a legnagyobb baj, hogy a gyerek megszületése nem igazán váltotta valóra azokat az álmaidat, amiket reméltél megvalósulni, mielőtt ebbe az egészbe belevágtál volna - bármik is voltak azok. Legalábbis a bejegyzéseid hangulatából erre lehet következtetni. Ne feledjük, az anya-gyermek viszony a legmeghatározóbb az életünkben, és a gyermek reakciói nagyban következményei az anya mentális/érzelmi állapotának. Szerintem fordulj pszichológushoz -és ezzel abszolút nem bántani akarlak, csak rossz olvasni, hogy mennyire nem találod a helyedet ebben az egészben.

    By Anonymous Anonymous, at 1/8/06 16:39  

  • Nem jellemző, hogy álmaim lettek volna ezzel kapcsolatban. Vagy bármi mással kapcsolatban. Csak az se jellemző rám, hogy arról írnék, hogy hú, ma kukucskálósat játszottunk, meg milyen jó nagyokat kakilt! Meghatározó, persze, csak nem úgy, mint a reklámokban, mert az szerintem hazugság, avagy nem minden pillanatra igaz. Ne olvass, ha rossz olvasni. (Megjegyezném azért, hogy anyukám, aki óvónő, és egész életében haláli türelmes volt és a gyerekek töltik ki az életét, na, még ő is azt mondja, Hanna nem egyszerű eset.)

    By Blogger sbodi, at 1/8/06 17:53  

  • Blossom, neked egyébként van gyereked vagy a saját álmaid alapján nyilatkoztál?

    By Blogger sbodi, at 1/8/06 17:56  

  • Én nyilván nem vagyok okos ebben a bébidepi-dologban, de a Placebóra elrángatlak a hajadnál fogva, és ha bealszol, akkor még fel is pofozlak, azt meglátod!

    :-)

    By Anonymous Anonymous, at 1/8/06 18:34  

  • Szilvi néni, köszönöm a blogost! Sipikét is üdvözlöm!

    By Anonymous Anonymous, at 1/8/06 18:40  

Post a Comment

<< Home