j

f a i r - nem babablog

Saturday, June 17, 2006

Projektterv

A nagy zoknimosás projekt céljából indított kutatás során a szennyestartó rétegeiből feltárultak előttem az elmúlt két hét eseményei: apa-párom munkában, apa-párom fociversenyen, apa-párom utazik. A bőröndből egy kupacban kipakolt ruhái között itt-ott előbukkant egy-kettő a saját ruháim közül is, sőt, valahogy két Manka ruha is bekerült, feltételezhetően egy fáradt nap végén, amikor már nem volt erőm figyelni.

A legközelebbi mosásnál majd megfigyelhetjük, hogy tegnap 4 felsőt volt szerencsém hordani (nem jókedvemben), és hogy a hétvégét a Balatonon töltöttük. Mindezek alapján előrebocsájtható, hogy a jövő héten újabb komoly rétegek feltárására lesz szükség a szennyestartóban, majd ennek fejleményeként vasalni is kell majd jó sokat, bár szerencsére a vasalóban talált rengeteg vízkő elemzése addigra már lezárul, így ez a projekt egy fokkal egyszerűbbnek nyilvánítható. Igaz, ott lesz még a nagy zoknimosás projektet levezető nagy zoknihajtogatás projekt, amit szívem szerint kiadnék egy kollégának, de nem igazán szokott rá jelentkező lenni.

Manka részéről komoly hozzájárulásnak venném a fenti projekttervet illetően, ha a jövő hetet nem olyan hangulatban töltené(nk), mint a tegnapi napot, mert különben kánonban nyökögjük majd a nyüszögős "ehh-eeeehh" hangokat, ahelyett, hogy például munkadalokat, vagy legalább népdalokat énekelnénk, mint az asszonyok a fonóban. Azért még beszélek a fejével, hátha megérti, hogy egyszerűen azért van meleg, mert végre nyár van, amúgy meg inkább örüljön neki, mert így legalább dugdoshatja a szájába a meztelen kis lábát, ami láthatóan nagyon tetszik neki (én meg meglepődtem rajta, mert nem gondoltam, hogy ilyen sonkákkal ez egyáltalán kivitelezhető, de ezek szerint sokrétű a lány, lehet, hogy egyszer még zoknihajtogatásban is villogni fog...)

A projekt jelenlegi állapotában a megfigyelések alapján elmondható, hogy a zoknik vagy lecsúsznak az alsó rétegekbe, vagy zárványként bújnak meg egy nagyobb ruhadarabban. Ügynökeink egyenlőre még keresik a magyarázatot arra, a zoknik miért és hogyan tűnnek el a mosógépben, ami legfőképp azért komoly kérdés, mert értesüléseink szerint ez sok más helyen is tapasztalható.

2 Comments:

  • Ügynökeid kéretik hozzánk is benézni eltűnt zoknik felkutatására.

    By Anonymous Anonymous, at 17/6/06 09:49  

  • Nálunk a "gonosz zoknimanók" szorgoskodnak minden éjjel:)

    By Anonymous Anonymous, at 17/6/06 11:36  

Post a Comment

<< Home