j

f a i r - nem babablog

Wednesday, May 31, 2006

Vacok

Éjjel dupla takaróval aludtunk mindannyian, az eső meg esik, szakadatlanul. Írországra emlékeztet, nem is zavar igazán, mert sok év távlatából is megszokott érzés, bár a lány érdekében remélem azért, hogy nem fog egy hétig zuhogni.

Kicsit olyan lassú minden (még a babázásos lassúnál is lassabb), vagyunk mint medve a vackában, bár talán medve sincs a vackában így nyár elején, csak ha nincs más választása.

Tegnap azzal riogattak, hogy egész nyárra ez várható. Majd jól előveszem a szép új-zélandi és a fiji-i esős emlékeimet is, meg van még egy három hetes portugáliai esős út is jó mélyre elásva, szóval van hova visszanyúlni, esődzsekiben meg még úgysem tologattam a babakocsit.

Amúgy pedig gondoltam egyet, és kipróbáltam, mi van, ha reggel 6-kor eszik a lány 8 helyett, hátha a bioritmusával nem passzol a napközbeni alvás, de ahogy hallom, 7-kor így is felébred, aztán még az is lehet, hogy 8-kor megint éhes lesz, alvásügyileg meg nem nyertünk semmit, de talán ma is összejön napközben összesen vagy másfél óra.

A mi lányunk - róla sem mondhatni el, hogy vackolós medve lenne, ha még a dupla takaró sem ad elég ihletet. (Aki meg most - vagy majd később - vár babát, az jobban teszi, ha nagyokat alszik és lustálkodik terhesen, mert egyre inkább hajlok afelé, hogy amit bent megszoknak, azt csinálják itt kint is. )

0 Comments:

Post a Comment

<< Home