j

f a i r - nem babablog

Monday, May 29, 2006

Bagatell

Azzal nyugtattak, hogy ha majd pépeset eszik, kevesebbet bukik. Amikor pépeset eszik, most szerintem többet bukik és ráadásul jóval színesebbet, így az eddigi napi 2-3 textilpelenka helyett most 4-5 fogy el, plusz mondjuk két előke is, ráadásul a ruhája is hamarabb bepiszkolódik. (Majd napi 3 lesz 2 helyett, na és, senkit nem zavar.)

Most azzal nyugtatnak, hogy ha majd ülni fog, kevesebbet bukik. A jelenlegi tendenciát nézve szerinem akkor sugárban fog hányni. Akkor mit fognak mondani? Mi lesz a következő üres ígéret?

Dühös vagyok, mert senki nem tud semmit se tenni, csak mondják az okosságaikat, már ha egyáltalán mondanak valamit, mert olyan kis problémának tűnik ez. Majd kinövi. Közben meg én vagyok itt nap mint nap egy gyerekkel, akinél ez az apróság mindent felborít: az evését, az alvását, a játékot, meg még jól elrontja a szeretetet is, mert ez így néha nagyon nehéz: ha nem alszik szinte semmit, nincs is mit játszani egy idő után, sőt, kedv sincs már csak nyűglődés. Kézben lenni meg vagy nem jó, vagy anya is napi 3 ruhát hordhat, aztán meg már kedve sincs felvenni a lányát. Az nekünk milyen lesz? Majd biztos mondanak arra is valami okosat.

Próbálok mindent, néha úgy tűnik, segít, de aztán meg lehet, hogy mégse. Magamnak is gyártom az elméleteket a kitartáshoz, közben meg már annak is örülök így estefelé, ha 5 percet sikerült nyugton lennie. Pedig ha jól alszik, ő a legaranyosabb kismanó.

3 Comments:

  • szerintem hidd el, hogy kevesebbet fog hányni és ne arra drukkolj, hogy ülve sugárban....

    örülj, hogy nem mondanak semmit, mert ez azt jelenti, hogy nincs semmi baja. nyugodtabb lennél talán, ha mondanának valami életre szóló szarságot?

    nincs igazság, nincs biztonság,
    nincs valóság

    pusz Petra

    By Anonymous Anonymous, at 29/5/06 21:30  

  • Azt sajnos nyilvánvalóan megmondták már több helyen, hogy refluxos... csak nem tudnak mit csinálni vele.

    By Blogger sbodi, at 29/5/06 21:34  

  • Hidd el, tenyleg ki fogja noni, legkesobb ha allni fog elmulik magatol. A kornyezetemben tobb refluxos baba is van es mind kinotte legkesobb 7-8 honapos koraban, pedig mindnel eleg durva volt, a baratnom kislanya konkretan sugarban hanyt honapokig kaja utan (igen, pepestol is). Ha jol emlekszem ugy 8-9 honapos volt amikor egyik naprol a masikra megszunt a hanyas.

    By Anonymous Anonymous, at 30/5/06 10:42  

Post a Comment

<< Home