j

f a i r - nem babablog

Friday, November 11, 2005

A lehetőségek határtalanok

Az egy dolog, hogy hónapok óta nem sikerül zöld ágra vergődnöm a számítógép-barebone-laptop kérdést illetően, de hogy most még a babakocsi kiválasztása is gondot okozzon!

Az a másik dolog, hogy elsőre (másodikra és sokadikra is) úgy tűnik, külön alapot kéne létrehozni ahhoz, hogy egy igazán jó babakocsit vegyünk, de azzal mit kezdjek, hogy előre igazán nem tudhatom, zsákbamacska-kiccsaj vajon majd mit fog szeretni? Hason fekve nézelődne majd, és egyébként csak ordít...?! Ezerrel figyelem, hogy mit morzézik, miközben én a netet böngészem, de ez nem (sem) segít.

Vegyek egy hordozókendőt, bugyoláljam be, számítógép helyett meg fogjak végre tollat a kezembe, úgyis olyan régen írtam már pár sornál többet kézzel?!

Egyébként meg ez is egyre megy, bárhogy megleszünk majd. Aztán meg mit nekem számítógép-barebone-laptop. Költsem azt az alapot babakocsira.

4 Comments:

  • Minél nagyobb a kereke, annál kisebbet döccen a kegyetlen állapotú járdán. Talán a legtutibbak azok az újfajta, háromkerekűek, azokat könnyű manőverezni is.

    B.

    By Anonymous Anonymous, at 12/11/05 22:18  

  • Aki háromkerekűt emleget, az azonnal be is szállhat a babakocsi alapba! :)

    By Blogger sbodi, at 13/11/05 09:36  

  • Zsúrkocsi. Az hosszabb távú befektetés.
    :)

    By Anonymous Anonymous, at 14/11/05 09:18  

  • Mi az a barebone?

    Amúgy én arra a babakocsira szavazok, amin le tud játszani mp3-at, és a tetején lehet tesztelni. Kártyát, mi mást.

    By Anonymous Anonymous, at 17/11/05 17:46  

Post a Comment

<< Home