j

f a i r - nem babablog

Friday, October 07, 2005

Komfort! Az egy dolog, hogy terhesen minden nő rájön, még ha erről sehol nem is lehet olvasni, hogy a normális nadrágjait egy ideig még viselheti, ha a gomblyukat és a gombot egy befőttesgumival köti össze (még ha ezzel a kis rövid pólók viseléséről le is mondhat). De hogy a nagy fenekű lányoknak is köszönettel tartozom majd, arra aztán soha nem gondoltam volna.

Az úgy volt, hogy beugrottam a harisnyaboltba megkérdezni, van-e pocakosokra való harisnyanadrág. A tapasztaltabb eladó a "Comfort" nevet viselő harisnyák felé irányította a még tapasztalatlan eladót, majd a megfelelő szín és méret kiválasztása után - mert közben kiderült, hogy külön kismamáknak készülő harisnyájuk valóban nincs - megtudhattam, hogy a harisnyanadrágot majd FORDÍTVA kell felvennem, mert hogy alapvetően nem kismamáknak készült.

És ha már efféle gyakorlatias trükköknél tartunk, természetesen fel se merül a kérdés, hogy a nagy fenekű kismamákkal mi lesz: Majd viselnek harisnyát.

1 Comments:

  • Hát ez kőkemény... lol... fricska a szemét kapitalistáknak, akiknél külön terhesharisnya-részleg van az áruházakban. :)

    By Anonymous Anonymous, at 10/10/05 09:37  

Post a Comment

<< Home