j

f a i r - nem babablog

Tuesday, June 14, 2005

Selejtezősdi Már megint kidobálok vagy elajándékozok egy nagyobb adag ruhát (mert amit két éve nem hordtam, azt minek tartsam meg), de most elgondolkodtam egy csöppet, mert lassan alig marad mit felvennem. Persze még mindig inkább gyakrabban mosok, mint hogy felhalmozzak dolgokat, az nekem valahogy nem megy. Épp elég volt megszokni (már másodszor) az állandó (az, ha már újra?) lakást meg a sok bútort, amit majd vihetünk tovább magunkkal, vagy hagyhatok megint magam mögött.

Lehet ez kicsit szkeptikus is, bár sokkal inkább a szabadságomról szól, igaz, holmi bútorokért és egyéb csip-csup holmikért legalább felelősséggel nem tartozom, nem kéne annyira komolyan vennem. Emlékszem, milyen jó volt, amikor kicsiként az apai nagymamámnál nyaralva egyszerűen csak ennyi volt a reakció egy összetört pohárra vagy tönkretett tárgyra: baj is az?

3 Comments:

  • " The things you own, end up owing you. But do what you like, man."

    http://www.geocities.com/weekend_game/final_scr1.htm

    By Anonymous Anonymous, at 15/6/05 09:21  

  • Meg minig hordom a szoknyakat, amit a legutobbi selejtezosdi soran kaptam. Nincs nehany szines darab, valami jo nyari koztuk?:) Zolika is orulne, ha toled kernek szoknyat es nem tole a szokasos nincs egy rongyom se` cimu musorral.
    szolj ha kuldjem a cimemet!:::--))

    By Anonymous Anonymous, at 21/6/05 20:38  

  • Jöhet a cím, a postázást majd te fizeted. :)

    By Blogger sbodi, at 22/6/05 10:20  

Post a Comment

<< Home